Juhlan tunnelmaa Nahkurinverstaalla

Vietä mukavat juhlat lämminhenkisessä tilassa

Viihtyisä juhlapaikka Tammelassa  

Etsitkö persoonallisen tyylikästä ja viihtyisää juhlapaikkaa Tammelan ja Forssan seuduilta tai yleisemmin Etelä-Suomessa niin, että juhliin olisi lyhyehkö matka monelta eri suunnalta?

Portaan Nahkurinverstaan tunnelmallisessa ja viihtyisässä juhlatilassa Tammelassa vietät mukavasti monenlaiset juhlat kuten syntymäpäivät, häät, rippijuhlat, kastetilaisuudet sekä ylioppilas- ja valmistujaisjuhlat. 

Myös yritysten ja yhdistysten pikkujoulut, kesäjuhlat ja muut tilaisuudet järjestyvät meillä helposti ja luotettavasti. 

Hoidamme juhlien ruoka- ja juomatarjoilut puolestasi valmiiksi ja halutessasi avustamme myös ohjelman järjestämisessä. Majoitustilaa löytyy muutamille juhlijoille ja myös pieni saunamme on vuokrattavissa juhlaväen käyttöön.

Noin 50 hengen juhlatilamme on käytettävissä ympäri vuoden. Juhlatilamme on aina vain yhden ryhmän käytössä kerrallaan ja tilaan on helppoa luoda lämmin juhlatunnelma.

Kaunis ja tunnelmallinen juhlatila

Nahkurinverstaan juhlatila

Portaan Nahkurinverstaan ravintolasali sijaitsee 1880-luvun nahkatehdasrakennuksen toisessa kerroksessa. Entiseen nahkojenkuivatus- ja varastotilaan on tehty vanhan varhaisteollisen rakennuksen henkeä kunnioittaen tunnelmallinen ja toimiva tila, joka soveltuu erittäin hyvin myös juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Tila soveltuu enintään noin 50 hengen tilaisuuksiin ja tarjoaa kauniit puitteet esimerkiksi pienempien perhejuhlien – kuten rippijuhlien, syntymäpäivien, muistotilaisuuksien ja pienehköjen häiden – sekä erilaisten yritystilaisuuksien viettoon.

Tilan tekniikka ja varustelu

Rakennuksessa on maalämpö, joten tila pysyy hyvin lämpimänä talvipakkasillakin, ja kesän helteillä on käytettävissä tehokas jäähdyttävä ilmastointi.

Tilassa on myös äänentoistolaitteet, dataprojektori ja valkokangas sekä piano.

Tilan koristelu

Järjestämme juhliisi aina tilan peruskoristelun, jossa hyödynnämme usein luonnon kasveja ja materiaaleja.  Tilanteen mukaan käytämme koristeluissa toki myös esimerkiksi kynttilöitä sekä ostokukkia.

Halutessasi voit tulla tekemään omiin juhliisi sopivat koristelut, kunhan vain asiasta sovitaan etukäteen, tai tilata meidän kauttamme erikseen esimerkiksi runsaammin kukkia.

Juhlatilan muut tiedot

Otathan juhlia suunnitellessasi  huomioon, että ravintolasali sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, jonne on kulku vain portaita pitkin.

Nahkurinverstaan vehreä ja suojaisa piha Turpoonjoen rannassa on myös luonnollisesti juhlavieraidemme käytössä.

Maistuvaa ruokaa ja tilaisuuteen sopivat juomat

Juhlapaikkana Nahkurinverstas toimii tilausravintolaperiaatteella ja tilaisuuksien tarjoilut valmistuvat ravintolan omassa keittiössä. Suosimme kotimaisia sesongin raaka-aineita ja paikallisia tuotteita. Erikoisruokavaliot otamme tietysti huomioon aina tilanteen mukaan.

Ylioppilas- ja valmistujaisjuhliin, kaste- ja muistotilaisuuksiin sekä esimerkiksi rippijuhliin voit tilata myös kahvitarjoilun suolaisilla ja makeilla herkuilla.

Esimerkkejä tarjoiluvaihtoedoista voit katsoa täältä Juhlamenut-sivulta

Ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@nahkurinverstas.fi saat myös juuri omiin juhliisi räätälöidyn menun tai laajemman listan vaihtoehtoisista ruokalajeista.

Erilaiset juhlajuomat, kuten alkumaljat, viinit ja jälkiruokaviinit sekä tietysti alkoholittomat juomavaihtoehdot sisältyvät palveluumme.

Viinilistallemme olemme poimineet tasapainoisia ja moneen makuun sopivia, kohtuuhintaisia viinejä, jotka toimivat hyvin myös juuri juhlatilaisuuksissa ja buffet-ruokailun yhteydessä.

 

Nahkurinverstas juhlabuffet salaatit

Museokierros tai muuta ohjelmaa juhliisi

Nahkatehdasmuseo opastettu kierros

Koska juhlatilamme sijaitsee nahkatehdasmuseon yhteydessä, suosittu ohjelmanumero myös juhla-asiakkaidemme keskuudessa on ollut opastettu kierros nahkatehdasmuseoomme. Noin 30 minuutin mittainen esittelykierros voidaan järjestää esimerkiksi syntymäpäiväjuhlien yhteyteen ruokailujen ja muun ohjelman lomaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Halutessanne autamme järjestämään juhliinne myös musiikkia tai muuta ohjelmaa. 

Jos ajatuksena on viettää rentoja juhlia, joiden yhteyteen sopisi myös saunominen, puulämmitteinen saunamme on saatavuuden mukaan varattavissa juhlaväen käyttöön. 

Tarvitsetteko juhlavieraille majoitustilaa?

Onko juhliinne tulossa vieraita kauempaa tai haluaisitteko itse jäädä juhlan jälkeen Nahkurinverstaalle majoittumaan? Tällä hetkellä Portaan Nahkurinverstaalla on majoituskäytössä kaksi huoneistoa, toinen neljälle ja toinen kuudelle hengelle. Perheille tai vastaavalle ryhmälle on kumpaankin huoneistoon mahdollista saada myös 1-2 lisävuodetta. Juhlien yhteydessä majoittuville asiakkaille annamme normaaleista majoitushinnoistamme 15%:n alennuksen.

Lue majoitustiloistamme lisää täältä

Voit myös tilata juhlavieraille majoituksen suoraan Travel Tammela -verkkokaupan kautta. Mikäli haluat hyödyntää juhlavieraan majoitusalennuksen, älä kuitenkaan maksa varaustasi verkkokaupassa vaan valitse maksuvaihtoehdoksi ”Maksu kassalla”.

 

Nahkurinverstaan majoitus

Kenelle suosittelemme Nahkurinverstasta juhlapaikaksi

 

Suosittelemme Portaan Nahkurinvertasta paikaksi juhlillesi erityisesti silloin, kun:

 Haluat järjestää juhlasi Tammelassa tai Forssan seudulla, tai yleisemmin Etelä-Suomessa niin, että juhliin olisi lyhyehkö matka monelta eri suunnalta – esimerkiksi Helsingistä, Turusta, Tampereelta tai Lahdesta

  • Juhliisi on tulossa enintään noin 50 osallistujaa
  • Etsit omaleimaista ja viihtyisää juhlapaikkaa, jossa on lämmin tunnelma
  • Haluat viettää juhlaasi rauhallisessa ympäristössä niin, että paikalla on vain omia juhlavieraitasi
  • Haluat, että juhlissasi tarjoiltava ruoka on varmasti hyvää ja sekä ruoka- että juomatarjoilut hoidetaan puolestasi ammattitaidolla
  • Muutamat vieraasi tarvitsevat majoitusta tai haluat itse jäädä juhlapaikalle yöpymään
  • Juhlavieraasi saattaisivat olla kiinnostuneita opastetusta kierroksesta nahkatehdasmuseossamme 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juhlasi yhdessä

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseemme info@nahkurinverstas.fi tai puhelimitse numeroon 040 767 5928. Teemme mielellään tarjouksen juuri teille sopivanlaisesta juhlasta ja autamme tarvittaessa juhlan suunnittelussa.