Tutustu viihtyisiin ja tilaviin huoneistoihimme

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and 

HYVIÄ UNIA JA RENTOA OLESKELUA

Portaan Nahkurinverstaalla yövyt  maaseudun rauhassa, keskellä idyllistä kylämiljöötä, jossa on helppo rentoutua ja irtautua arjesta.

Majoitustilamme sijaitsevat kauniisti entisöidyssä nahkurinverstaan työntekijöiden vanhassa asuintalossa. Saat aina käyttöösi tilavan ja kodikkaan huoneiston, jossa majoitut mukavasti – oletpa matkalla yksin, kaksin, perheen tai ystäväporukan kanssa. Huoneiston hinta joustaa henkilömäärän mukaan. 

Illalla pääset halutessasi nauttimaan puulämmitteisen Aito-kiuas saunan pehmeistä löylyistä. Uimaan voit pulahtaa pihan ohitse virtaavaan pieneen, puhdasvetiseen Turpoonjokeen.  

Aamuksi voit tilata ravintolamme monipuolisen aamiaisen, ellet sitten halua heräillä rauhassa ilman aikataulua ja valmistaa juuri oman suosikkiaamiaisesi itse huoneiston omassa keittiössä.

Lähiseudulla on runsaasti  ulkoilu- ja retkeilyalueita, kuten Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot, mahdollisuuksia erilaisten aktiviteettien harrastamiseen ja kesäaikaan useita hyviä uimarantoja.

Varaa majoitus

Siirry tästä TRAVEL Tammela – verkkokauppaan ja varaa majoitus helposti

MAJOITUSTILOISSA YHDISTYVÄT VANHANAJAN TUNNELMA JA NYKYAJAN MUKAVUUDET

Portaan Nahkurinverstas Pihatalo yläkerta

Majoitustilamme sijaitsevat kauniisti entisöidyssä nahkurinverstaan työntekijöiden vanhassa asuintalossa, Pihatalossa, jossa yhdistyvät vanhanajan rauhallinen tunnelma ja nykyajan mukavuudet.

Tällä hetkellä valittavanasi on kaksi huoneistoa: Pihatalo alakerta enintään neljälle hengelle sekä Pihatalo yläkerta, jonne mahtuu yöpymään mukavasti jopa kuusi henkeä. Kaikille yöpyjille on laadukkaat sängyt, joissa on hyvä nukkua tai lepäillä päivän aktiviteettien jälkeen.

Molemmissa huoneistoissa on mm. kaksi erillistä makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö, suihku ja wc sekä televisio ja wi-fi. 

Laadukkaat vuodevaatteet, lakanat ja pyyhkeet sisältyvät aina majoituksen hintaan ja vuoteet on valmiiksi pedattu. Myös tilojen loppusiivous sisältyy hintaan, joten meillä ei tarvitse stressata imuroinneista tai muista siivouksista lähtöhetkellä, vaan voit nauttia lomastasi tai muusta oleskelustasi Nahkurinverstaalla rennosti vaikka viimeisiin minuutteihin asti.  

Siirry tästä Travel Tammela verkkokauppaan, jossa pääset katsomaan tarkemmat tiedot huoneistojen varustelusta kummankin huoneiston kohdalta

 

TILAA MAISTUVA AAMIAINEN VALMIIKSI KATETTUNA

Yksi matkan kohokohdista on usein se, että aamulla herättyään voi suunnata monipuoliselle aamupalalle valmiiksi katetun pöydään ääreen. Myös Nahkurinverstaalla voit tilata valmiin aamiaisen majoituksen yhteydessä. 

Aamiaispöydässämme on tarjolla tietysti kahvia ja teetä sekä tuoremehuja, sekä mm. itse leivottuja rapeakuorisia sämpylöitä, juustoja, kinkkua, munakokkelia, pekonia, salaattia, hedelmiä, jogurttia ja jotakin pientä makeaa. Normaalisti aamiainen on katettuna ravintolatilassamme.

Jos et halua päättää aamiaisaikaa etukäteen tai haluat muuten valmistaa itse juuri oman makusi mukaisen aamiaisen, se on myös mahdollista, sillä huoneistoissamme on keittiöt, joista löytyy mm. kahvinkeitin, jääkaappi, hella / uuni sekä mikroaaltouuni. Huoneistossa nautit aamiaisen omassa rauhassasi siihen aikaan kuin satut heräämään.

Kesäsunnuntaisin ravintolassamme on usein katettuna Nahkurinverstaan  brunssi, joka on avoinna myös muille kuin majoittuville asiakkaille.

 

Portaan Nahkurinverstas aamiainen

RENTOUDU SAUNASSA PUUKIUKAAN LÖYLYISSÄ

Nahkurinverstaan sauna

Majoitusrakennuksessa sijaitseva sauna on kaikkien majoittujien käytössä.

Saunan lämmitykseen on valittavissa kaksi puulämmitteistä kiuasta: joko perinteinen kertalämmitteinen Aito-kiuas tai jatkuvalämmitteinen kiuas. Aito-kiukaan lämmitys kestää 3-5 tuntia, mutta odotus palkitaan pehmeillä, mutta intensiivisillä löylyillä.

Yleensä lämmitämme saunan asiakkaillemme aina valmiiksi, mutta jatkuvalämmitteisen kiukaan voit halutessasi lämmittää myös itse, jos niin sovitaan.

Uintimahdollisuus on pihan laidalla virtaavaassa puhdasvetisessä Turpoonjoessa.

 

LEMMIKKIELÄIMET OVAT TERVETULLEITA MUKAAN

Nahkurinverstaalla majoittuessasi voit ottaa mukaan myös lemmikkieläimesi.

Lemmikeistä veloitamme kuitenkin pienen lisämaksun, joten ilmoitathan niistä aina varauksen yhteydessä – joko verkkokaupassa majoitusta varatessasi tai ollessasi meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

RETKEILYÄ, MELONTAA, JOLLAPURJEHDUSTA JA MUUTA TEKEMISTÄ LÄHISEUDULLA

Portaan Nahkurinverstas sijaitsee Hämeen järviylängöllä Tammelan kunnassa. Lähiseudulla on runsaasti hienoja luontokohteita ja ulkoilualueita.  Tammelan kunta tunnetaan kahden kansallispuiston kotina, sillä kunnan alueella sijaitsevat sekä Liesjärven että Torronsuon kansallispuistot. Lisäksi Tammelassa on mm. Saaren kansanpuiston perinteikäs ulkoilualue uimarantoineen ja näkötorneineen.

Muita lähiseudun ulkoilualueita ovat mm. Iso-Melkutin ja Pääjärven virkistysalue.

Nahkurinverstaan ohitse virtaava Turpoonjoki lähtee Liesjärvestä kansallispuiston alueelta ja laskee Kuivajärveen sekä edelleen Pyhäjärveen. Turpoonjoki on hieno melontareitti erityisesti keväällä ja alkukesällä.

 

Liesjärven kansallispuisto