Majoitusta Forssan seudulla Tammelassa –

lähellä Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoja

Portaan Nahkurinverstaalla yövyt  maaseudun rauhassa, keskellä idyllistä kylämiljöötä, jossa on helppo rentoutua ja irtautua arjesta.

Majoitustilamme sijaitsevat kauniisti entisöidyssä nahkurinverstaan työntekijöiden vanhassa asuintalossa. Saat aina käyttöösi tilavan ja kodikkaan huoneiston, jossa majoitut mukavasti – oletpa matkalla yksin, kaksin, perheen tai ystäväporukan kanssa. Huoneiston hinta joustaa henkilömäärän mukaan. 

Illalla pääset halutessasi nauttimaan puulämmitteisen saunan pehmeistä löylyistä. Lämmitämme tilanteen mukaan joko kertalämmitteisen Aito-kiukaan tai tavallisemman jatkuvalämmitteisen puukiukaan. Uimaan voit pulahtaa pihan ohitse virtaavaan pieneen, puhdasvetiseen Turpoonjokeen.  

Aamuksi voit useimmiten tilata ravintolamme monipuolisen aamiaisen, ellet sitten halua heräillä rauhassa ilman aikataulua ja valmistaa juuri oman suosikkiaamiaisesi itse huoneiston omassa keittiössä.

Lähiseudulla on runsaasti  ulkoilu- ja retkeilyalueita, kuten Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot sekä Saaren kansanpuisto, paljon mahdollisuuksia erilaisten aktiviteettien harrastamiseen ja kesäaikaan useita hyviä uimarantoja.

Koska majoitushuoneistomme sijaitsevat maalla luonnon rauhassa, ne ovat hyvä vaihtoehto myös mökkiä etsiville matkailijoille. Sijaintimme aivan Hämeen Härkätien varrella palvelee myös Härkätiellä matkailevia.

Katso hinnat ja varaa majoitus

täältä Travel Tammela – verkkokaupasta

Majoitustiloissa yhdistyvät vanhanajan tunnelma ja nykyajan mukavuudet

Portaan Nahkurinverstas Pihatalo yläkerta

Majoitustilamme sijaitsevat kauniisti entisöidyssä nahkurinverstaan työntekijöiden vanhassa asuintalossa, Pihatalossa, jossa yhdistyvät vanhanajan rauhallinen tunnelma ja nykyajan mukavuudet.

Tällä hetkellä valittavanasi on kaksi huoneistoa: Pihatalo alakerta enintään neljälle hengelle sekä Pihatalo yläkerta, jonne mahtuu yöpymään mukavasti jopa kuusi henkeä. Kaikille yöpyjille on laadukkaat sängyt, joissa on hyvä nukkua tai lepäillä päivän aktiviteettien jälkeen.

Molemmissa huoneistoissa on mm. kaksi erillistä makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö, suihku ja wc sekä televisio ja wi-fi.

Laadukkaat vuodevaatteet, lakanat ja pyyhkeet sisältyvät aina majoituksen hintaan ja vuoteet on valmiiksi pedattu. Myös tilojen loppusiivous sisältyy hintaan, joten meillä ei tarvitse stressata imuroinneista tai muista siivouksista lähtöhetkellä, vaan voit nauttia lomastasi tai muusta oleskelustasi Nahkurinverstaalla rennosti vaikka viimeisiin minuutteihin asti.

Huoneistojen lisätiedot ja varustelu sekä hinnat:

alakerta

yläkerta

 

Tilaa maistuva aamiainen

Yksi matkan kohokohdista on usein se, että aamulla herättyään voi suunnata monipuoliselle aamupalalle valmiiksi katetun pöydään ääreen. Myös Nahkurinverstaalla voit useimmiten tilata valmiin aamiaisen majoituksen yhteydessä. 

Aamiaispöydässämme on tarjolla tietysti kahvia ja teetä sekä tuoremehuja, sekä mm. itse leivottuja rapeakuorisia sämpylöitä, juustoja, kinkkua, munakokkelia, pekonia, salaattia, hedelmiä, jogurttia ja jotakin pientä makeaa. Myös esim. gluteeniton tai vegaaninen aamiainen on saatavilla ja allergiat otamme tietysti huomioon. Normaalisti aamiainen on katettuna ravintolatilassamme.

Jos et halua päättää aamiaisaikaa etukäteen tai haluat muuten valmistaa itse juuri oman makusi mukaisen aamiaisen, se on myös mahdollista, sillä huoneistoissamme on keittiöt, joista löytyy mm. kahvinkeitin, jääkaappi, hella / uuni sekä mikroaaltouuni. Huoneistossa nautit aamiaisen omassa rauhassasi siihen aikaan kuin satut heräämään.

Aamiaisen hinta majoittujille on 15 € / hlö / aamu (lapsille 4-12 v. 7,50 €), kun aamiainen on tilattu vähintään saapumista edeltävänä päivänä. Aamiaismahdollisuutta voi tiedustella vielä myös paikalle saapuessa, jolloin aamiaisen hinta on 20 € / hlö / aamu (lapsille 4-12 v. 10 €).

Kesäsunnuntaisin ravintolassamme on usein katettuna Nahkurinverstaan  laajempi aamiaisbrunssi, joka on avoinna myös muille kuin majoittuville asiakkaille.

 

Portaan Nahkurinverstas aamiainen

Rentoudu saunassa puukiukaan löylyissä

Nahkurinverstaan sauna

Majoitusrakennuksessa sijaitseva sauna on kaikkien majoittujien käytössä.

Saunan lämmitykseen on valittavissa kaksi puulämmitteistä kiuasta: joko perinteinen kertalämmitteinen Aito-kiuas tai jatkuvalämmitteinen kiuas. Aito-kiukaan lämmitys kestää 3-5 tuntia, mutta odotus palkitaan pehmeillä, mutta intensiivisillä löylyillä.

Yleensä lämmitämme saunan asiakkaillemme aina valmiiksi. Tilanteen mukaan lämmitämme joko Aito-kiukaan tai jatkuvalämmitteisen. Jos haluaisit erityisesti päästä Aito-kiukaan löylyihin, mahdollisuutta voi toivoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nahkurinverstas.fi tai tekstiviesti numeroon 040 767 5928.

Jatkuvalämmitteisen kiukaan voit halutessasi lämmittää myös itse, jos niin sovitaan.

Uintimahdollisuus on pihan laidalla virtaavaassa puhdasvetisessä Turpoonjoessa.

 

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita mukaan

Nahkurinverstaalla majoittuessasi voit ottaa mukaan myös lemmikkieläimesi – koiran, kissan tai mahdollisesti myös muun lemmikin, jos niin on etukäteen sovittu.

Ilmoitathan kuitenkin lemmikeistä aina etukäteen – joko verkkokaupassa majoitusta varatessasi tai varauksen tekemisen jälkeen sähköpostilla tai puhelimitse.

Lemmikeistä veloitamme lisämaksun 15 €  / lemmikki / varaus.

 

Retkeilyä, melontaa, museoita, jollapurjehdusta ja muuta tekemistä seudulla

Portaan Nahkurinverstas sijaitsee Hämeen järviylängöllä Tammelan kunnassa. Lähiseudulla on runsaasti hienoja luontokohteita ja ulkoilualueita.  Tammelan kunta tunnetaan kahden kansallispuiston kotina, sillä kunnan alueella sijaitsevat sekä Liesjärven että Torronsuon kansallispuistot. Lisäksi Tammelassa on mm. Saaren kansanpuiston perinteikäs ulkoilualue uimarantoineen ja näkötorneineen.

Muita lähiseudun ulkoilualueita ovat mm. Iso-Melkutin ja Pääjärven virkistysalue.

Nahkurinverstaan ohitse virtaava Turpoonjoki lähtee Liesjärvestä kansallispuiston alueelta ja laskee Kuivajärveen sekä edelleen Pyhäjärveen. Turpoonjoki on hieno melontareitti erityisesti keväällä ja alkukesällä.

Lähimpään kaupunkiin Forssaan on matkaa noin 20 km. Forssassa voit tutustua mm. kansallisen kaupunkipuiston puistoihin ja Kehräämöalueella Forssan museoon, kuosikeskukseen ja luontomuseoon.

Lue lisää seudun aktiviteettimahdollisuuksista:

Travel Tammela alueinfo & aktiviteettien varaukset

Forssan seudun matkailu

Visit Häme

 

Liesjärven kansallispuisto

Kenelle suosittelemme Nahkurinverstasta majoituspaikaksi

 Suosittelemme Portaan Nahkurinvertasta majoituspaikaksi erityisesti silloin, kun:

  • Olet tulossa Tammelaan tai Forssaan ja etsit matkallesi viihtyisää, tilavaa ja laadukasta majoitusta
  • Olet lähdössä retkeilemään Torronsuon tai Liesjärven kansallispuistoon, Saaren kansanpuistoon, Melkuttimelle tai Pääjärven ulkoilualueelle ja haluat viettää yösi retkipäivien välissä mukavassa ja lämpimässä huoneistossa sekä nauttia illalla hyvistä puusaunan löylyistä
  • Olet matkailemassa Hämeen Härkätiellä esimerkiksi pyörällä ja  haluat yöpyä reitin varrella
  • Aiot meloa Turpoonjoen-Loimijoen melontareittiä ja majoittua matkan varrella mukavasti
  • Haluat majoittua rauhallisessa ja idyllisessä maalaismiljöössä 
  • Mietit persoonallisempaa majoitusvaihtoehtoa hotellille
  • Mietit mökkilomalle vaihtoehtoa, jossa voit yöpyä lyhyemmänkin ajan – vaikka vain yhdenkin yön – ja jossa voit esim. tilata valmiin aamiaiseen
  • Arvostat mahdollisuutta päästä majoituspaikassa hyvään puulämmitteiseen saunaan – kaikkein eniten taidamme saada majoitusasiakkailtamme positiivista palautetta juuri saunastamme!