Rauhallinen ympäristö kokouksille ja koulutuksille

Kokouspaikka Tammelassa vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä, Turusta tai Tampereelta

Forssan seudulla Tammelassa sijaitsevalla Portaan Nahkurinverstaalla pääset viettämään kokousta tai koulutuspäivää idyllisessä ja mieleenpainuvassa ympäristössä, vain noin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta sekä Turusta ja Tampereelta. Kauniissa ja rauhoittavassa maalaismiljöössä on helppo irtautua arkipäivän rutiineista ja kiireestä.

Otamme aina vastaan vain yhden kokousryhmän kerrallaan, joten voimme tarjota yksilöllistä, asiakkaan tarpeiden mukaista palvelua, ja asiakkaamme voivat syventyä päivän ohjelmaan omassa rauhassaan.

Kokoustila ja välineet

Nahkurinverstaan kokoustila

Olemme rakentaneet 1800-luvun nahkatehtaan entiseen nahkojenkuivatus- ja varastotilaan kokouspaikan, joka soveltuu sekä lyhyempien että useampipäiväisten kokousten järjestämiseen. Kokoustila on toteutettu mahdollisuuksien mukaan vanhaa museorakennusta kunnioittaen, mutta nykyajan tarpeet huomioon ottaen. Rauhallinen tila, mukavat tuolit sekä toimiva tekniikka takaavat sujuvat kokoukset ja auttavat asiakkaitamme viihtymään.

Otathan kuitenkin kokousta suunnitellessasi huomioon, että kokoustilamme sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, jonne on kulku vain portaita pitkin.

Henkilömäärät

Suosittelemme tilaa kokous- ja koulutuskäytössä enintään seuraaville henkilömäärille:

 • Pöytäpaikat: 25 hlöä, mikäli kokouksessa on ruokatarjoilua *
 • Pöytäpaikat: 50 hlöä, mikäli kokouksessa vain kahvitarjoilu
 • U-muoto: 15 hlöä
 • Luokkamuoto: 15 hlöä
 • Seminaari: 70 hlöä 

* Kokouksen ruokailut tapahtuvat samassa tilassa, joten tilaisuuden luonteesta riippuen varaamme mielellään erillisiä pöytiä ruokailua varten.

Kokousvälineet

Kokoustilassa on valkokangas, dataprojektori, wlan (valokuituyhteys) ja fläppitaulu sekä äänentoistolaitteet. Muita kokousvälineitä on saatavissa erikseen tilattaessa.

Nahkurin kokouspaketit

Valmiiden kokouspakettiemme ansiosta kokouksen järjestäminen Nahkurinverstaalla käy helposti.

Paketteihin sisältyvät aina kokoustila, välineet ja ruokailut sekä pienryhmille soveltuvissa useamman päivän tilaisuuksissa myös majoitus.

Tarvittaessa kokouspaketit voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaisesti, joten jos valmiit paketit eivät sovi ryhmällenne, niin kannattaa aina ottaa meihin yhteyttä. Teemme siinä tapauksessa mielellään juuri teille sopivan tarjouksen.

Tutustu kokouspaketteihimme täällä

 

 

Kokousruokailut

Mielestämme onnistuneeseen kokouspäivään kuuluvat myös hyvä ruoka ja pienet herkut päivän aikana. 

Kokousten ruokatarjoilut valmistuvat aina Nahkurinverstaan omassa keittiössä laadukkaitta kotimaisia ja osin paikallisia sesongin raaka-aineita suosien. Käytämme vain kotimaista lihaa. Ruoat tarjoilemme mielellään buffet-kattauksena, jolloin jokainen osallistuja voi valita itseään miellyttävät ruokalajit.

Perinteisempien kokousruokien lisäksi on mahdollista valita ruuaksi myös ns. teemabuffetteja.

Myös kahvitarjoilujen leivonnaiset leivomme itse omassa keittiössämme. 

 

 

 

Nahkurinverstas kokousbuffet

Aktiviteetit kokousasiakkaille

Nahkatehdasmuseo opastettu kierros

Opastettu kierros kokoustilan yhteydessä sijaitsevaan nahkatehdasmuseoon tarjoaa halutessanne mukavan hengähdystauon kokouksen lomaan, ja toiveidenne mukaisesti voimme järjestää kokouksen yhteyteen myös muuta ohjelmaa ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi melonta, sup-lautailu, jollapurjehduskokeilu, patikointi Saaren kansanpuistoon ja Kaukolanharjun näkötorniin jne.

Myös majoitusrakennuksessa sijaitseva puulämmitteinen Aito-kiuas -sauna on luonnollisesti kokousasiakkaidemme varattavissa. Saunojille on uintimahdollisuus pienessä Turpoonjoessa.

Majoitus kokousryhmille

Enintään kymmenen hengen pienryhmille voimme tarjota myös majoituksen Nahkurinverstaan pihapiirissä pihatalon huoneistoissa.

Huoneistoistamme voit lukea lisää Majoitus-sivulta.

Isommille ryhmille järjestämme tarvittaessa majoituksen lähiseudulta.

 

 

Portaan Nahkurinverstas majoitus

Kenelle suosittelemme Nahkurinverstasta kokouspaikaksi

Suosittelemme Portaan Nahkurinvertasta kokous- tai koulutuspaikaksi erityisesti:

 

 • Paikallisille Tammelan ja Forssan seudun sekä yleisemmin Kanta-Hämeen yrityksille ja yhdistyksille, joilla on meille lyhyt matka
 • Pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun alueen yrityksille: yhdenkin päivän aikana ehtii hyvin ajaa Tammelaan, kokoustaa ja palata takaisin – mutta matkan aikana voi jo orientoitua kokoukseen (ajomatka sekä Helsingistä, Tampereelta että Turusta n. 100 km ja ajo-aika 1-1,5 h)
 • Haluatte löytää tilaisuutta varten erottautuvan ja mieleenpainuvan paikan 
 • Haluatte viettää kokous- tai koulutuspäivää rauhallisessa ympäristössä
 • Haluatte nauttia päivän aikana maistuvasta kokousruoasta
 • Etsit pienryhmälle kaksipäiväiselle kokoukselle kodikasta kokouspaikkaa, jossa on kuitenkin toimivat kokousfasiliteetit sekä hyvä ja joustava palvelu

Varaa kokous Nahkurinverstaalla

Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse info@nahkurinverstas.fi tai puhelimitse 040 767 5928. Kerromme mielellään lisää kokousmahdollisuuksista Portaan Nahkurinvertaalla.