Ravintola auki jälleen kesällä

sekä muina aikoina tilauksesta

Hyvää ruokaa viehättävässä miljöössä

Portaan Nahkurinverstaan ravintola palvelee säännöllisemmin kesäkaudella sekä ympäri vuoden tilauksesta ja tiettyinä tapahtumapäivinä. Valmistamme kesän lounaat sekä tarjoilut erilaisiin juhlatilaisuuksiin, illanviettoihin ja kokouksiin omassa keittiössämme paikallisia ja sesongin mukaisia raaka-aineita suosien.

Kesäravintola, -kahvila ja terassi

Nahkurinverstaan terassi

Kesällä voit nauttia ravintolassamme maistuvat lomapäivien lounaat ja tai aloittaa sunnuntait aamiaisbrunssillamme.

Voit myös pistäytyä hetkeksi levähtämään terassillemme rauhoittavaan joenrantamiljööseen viinilasillisen tai paikallisen OlutMyllyn käsityöoluen kera. Tai voit poiketa aikamatkalla nahkatehdasmuseossamme ja istahtaa sen jälkeen nauttimaan vaikkapa kupillisen kahvia ja leivonnaisen.

Kesämenu 2024

Sunnuntaibrunssit 2024

Aukioloajat 2024

Juhlat, kokoukset, ryhmävierailut ja muut yksityistilaisuudet

Ravintolamme tunnelmallinen tila tarjoaa hyvät puitteet erilaisten perhe- ja yritysjuhlien viettoon enintään n. 50 hengen tilaisuuksiin. Lue täältä lisää juhlapalveluistamme.

Kokouksia varten tilasta löytyy tarvittava välineistö, ja rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä on helppo irrottautua arjen rutiineista. Lue täältä lisää Nahkurinverstaan kokouspaketeista.

Retki- ym. ryhmille järjestämme ruokailut ja kahvitarjoilut tilauksesta. Lue lisää Nahkurinverstaan palveluista ryhmille.

 

 

 

Nahkurinverstas juhlat

Omaleimainen, kaunis ravintolatila ja rauhoittava joenrantamiljöö

Nahkurinverstaan juhlatila

Ravintolatilamme sijaitsee samassa vanhassa 1800-luvun nahkurinverstasrakennuksessa,  jossa toimii myös autenttinen nahkatehdasmuseomme, mikä antaa paikalle oman vanhanajan viehätyksensä. 

Harmonisessa ravintolasalissa on tilaa noin 50 hengen juhlatilaisuuksiin tai enintään 70 hengen cocktail-tilaisuuksiin. Kokouskäytössä suosittelemme tilaa enintään noin 50 hengen kokouksiin.

Rakennuksessa on maalämpö, joten tila pysyy hyvin lämpimänä talvipakkasillakin, ja kesähelteillä on käytettävissä tehokas jäähdyttävä ilmastointi.

Otathan kuitenkin huomioon, että ravintolasali sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, jonne on kulku vain portaita pitkin.

Kesäaikaan sään salliessa ovat käytössä myös pihapöytämme Turpoonjoen rauhoittavassa, lumoavan vehreässä rantamaisemassa. Pihapöydissä on tilaa n. 30 hengelle.