Joulun ajan tilaisuudet ryhmille

Pikkujoulut ja joululounaat ryhmille

Erilaiset joulunajan tilaisuudet ovat varattavissa yksityistilaisuuksina vähintään 10 hengen ryhmille.

Ota yhteyttä sähköpostilla info@nahkurinverstas.fi tai puhelimitse 040 767 5928.

Pikkujoulut Nahkurinverstaalla

Enintään 20 hengen ryhmän kanssa voit tulla osallistumaan kaikille avoimiin Nahkurin pikkujouluihin perjantaina 2.12.2022. Ohjelmassa on herkullinen pikkujoulubuffet sekä ja Kvinttikierron musiikkia.

Illan ohjelman ja menun voit katsoa täältä ja varata liput vaikka heti verkkokaupastamme.

Jos haluat viettää pikkujoulut muuna ajankohtana vain oman ryhmäsi kesken, sama ylläolevan linkin takaa löytyvä pikkujoulumenu ilman ohjelmaa on tilattavissa hintaan 39 € / hlö.

Vaihtoehtoisesti voit varata yksityistilaisuutena vietettävän pikkujoulun ruokailuksi perinteisemmän jouluaterian, jonka hinta on 37 € / hlö. Tällöin menu on sama kuin joululounaallamme ja voit katsoa menun tästä klikkaamalla.

Ohjelmaa (musiikkia yms.) voit oman ryhmäsi pikkujouluihin järjestää itse tai voit tiedustella sitä myös meidän kauttamme.

Varaukset ja tiedustelut:

Sähköpostilla info@nahkurinverstas.fi tai puhelimitse 040 767 5928

 

Joululounas Nahkurinverstaalla

Enintään 20 hengen ryhmän kanssa voit tulla osallistumaan myös kaikille avoimeen Nahkurin joululounastilaisuuteen keskiviikkona 14.12.2022 klo 11-15 välillä.

Joululounaan menun voit katsoa täältä ja samalla jo varata pöydän ryhmällesi.

Jos haluat tulla joululounaalle muuna ajankohtana vain oman ryhmäsi kesken, ylläolevan linkin takaa löytyvä menu on tilattavissa vähintään 10 hengen ryhmille samaan 37 € / hlö hintaan myös muille päiville.

Ohjelmaa (musiikkia yms.) voit oman ryhmäsi joululounaan oheen järjestää itse tai voit tiedustella sitä myös meidän kauttamme.

Varaukset ja tiedustelut:

Sähköpostilla info@nahkurinverstas.fi tai puhelimitse 040 767 5928