Retkeilyä, melontaa, jollapurjehdusta, pyöräilyä

talviaikaan lumikenkäilyä, hiihtoa, retkiluistelua

Tekemistä Nahkurinverstaan lähiseuduilla Tammelassa ja Forssassa

Tammelassa on loistavat mahdollisuudet monenlaiseen luonnossa liikkumiseen. Retkeillä voi omatoimisesti Torronsuon ja Liesjärven kansallispuistoissa, Saaren kansanpuistossa sekä monilla muilla ulkoilualueilla. Seudulla on myös useita hyviä uimarantoja, ja talvisin lumitilanteen salliessa monentyyppisiä latuja.

Portaan Nahkurinverstas järjestää yhteistyössä Portaan Purjehduskerhon kanssa jollapurjehduskursseja ja -kokeiluja sekä lapsille että aikuisille.

Nahkurinverstaan pihalta pääsee suoraan melomaan Turpoonjoelle. Kanootteja, kajakkeja ja sup-lautoja  kuten myös ohjattuja melontaretkiä voi tiedustella esimerkiksi Erärenki-yrityksen kautta.

Myös lähellä sijaitseva Eerikkilän urheiluopisto vuokraa melontavälineitä sekä lisäksi mm. fatbikeja.

Kesällä 2023 on tulossa myös Tammelan kulttuuriuinti -avovesiuintitapahtuma,  jonka lähtö tapahtuu Nahkurinverstaan rannasta.

Suomen vanhin tie, 160 km mittainen Hämeen Härkätie, kulkee aivan Nahkurinverstaan viereltä: voitkin saapua Nahkurinverstaalle vaikkapa Härkätietä pitkin pyöräillen.

 

Varaa aktiviteetteja

Travel Tammela – verkkokaupasta

Jollapurjehduskurssit ja -kokeilut

Jollapurjehdus Portaan Purjehduskerho Tammela

Portaan Nahkurinverstas järjestää yhteistyössä Portaan Purjehduskerhon kanssa jollapurjehduskursseja sekä lapsille että aikuisille.

Lisätietoja kurssista yleisellä tasolla löytyy kurssiesitteestämme Kevytjollapurjehduksen  alkeiskurssi aikuisille.