Kahvio

Ravintola

Kesällä 2021 Nahkurinverstaan ravintola on auki 9.6.- 8.8. aikavälillä. Tarkemmat aukioloajat löytyvät täältä.

Keskiviikosta lauantaihin ovat tilattavissa klo 11-16 aikävälillä Kesämenun annokset ja sunnuntaisin on buffet-pöydässä tarjolla brunssi klo 10-13. Ruuat valmistamme itse omassa keittiössämme. Pyrimme aina käyttämään kotimaista lihaa, ja myös lihavalmisteiden osalta suosimme tuotteita, joiden valmistuksessa on käytetty suomalaista lihaa. Myös muiden tuotteiden osalta käytämme tuoreita, mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja lähialueella tuotettuja raaka-aineita. Annoksista ja brunssipöydästä löytyy mm. Makulihan ja Arolan Kotijuustolan tuotteita.

Ravintolassamme on anniskeluoikeudet, joten voit nauttia ruuista myös oluen tai viinilasillisen kera, tai pistäytyä vain lasilliselle esimerkiksi pihapöytiimme. Myös olutvalikoimassamme suosimme paikallisia tuotteita ja valikoimassamme ovat hyvin edustettuina forssalaisen käsityöläispanimon OlutMyllyn oluet.

Voit myös poiketa kahville ja maistaa herkullisia paikan päällä leivottuja leivonnaisiamme.

Retkiryhmille järjestämme ruokailut ja kahvitarjoilut tilauksesta.

Ravintolamme on ympäri vuoden avoinna tilauksesta. Valmistamme omassa keittiössämme tarjoilut erilaisiin juhlatilaisuuksiin, illanviettoihin ja kokouksiin.

Tunnelmallinen tila soveltuu hyvin myös erilaisten perhe- ja yritysjuhlien viettoon. Pöytäpaikkoja tilassa on noin 50. Kokouksia varten tilasta löytyy tarvittava välineistö, ja rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä on helppo irrottautua arjen rutiineista. Kokous on mukava lopettaa vaikka illalliseen ja jokiuintiin saunan kera.

Meillä majoittuvat asiakkaat voivat tilata ravintolastamme etukäteen aamiaiset sekä sovitusti myös muita aterioita.

Tiedustelut puhelimitse 040 767 5928 tai 040 861 5555, tai sähköpostitse info@nahkurinverstas.fi


Ravintolan Oiva-raportit

Päivitetty: 10.6.2021