Kahvio

Ravintola

Kesällä 2019 Nahkurinverstaan ravintola on auki 9.6.-11.8. aikavälillä. Tarkemmat aukioloajat löytyvät täältä.

Aukiolopäivinä keskiviikosta perjantaihin on tarjolla kesäbuffet, ja sunnuntaisin sekä tänä vuonna myös lauantaisin katamme suositun aamiaisbrunssimme. Huomioithan, että tiistain aukioloaikoina tarjolla on vain pientä suolaista, juomia ja kahviotuotteita.

Ruuat valmistamme itse omassa keittiössämme. Käytämme vain kotimaista lihaa, ja myös lihavalmisteiden osalta suosimme tuotteita, joiden valmistuksessa on käytetty suomalaista lihaa. Myös muiden tuotteiden osalta käytämme tuoreita, mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja lähialueella tuotettuja raaka-aineita.

Ravintolassamme on anniskeluoikeudet, joten voit nauttia ruuista myös oluen tai viinilasillisen kera, tai pistäytyä vain lasilliselle esimerkiksi pihapöytiimme.

Voit myös poiketa kahville ja maistaa herkullisia paikan päällä leivottuja leivonnaisiamme.

Retkiryhmille järjestämme ruokailut ja kahvitarjoilut tilauksesta.

Ravintolamme on ympäri vuoden avoinna tilauksesta. Valmistamme omassa keittiössämme tarjoilut erilaisiin juhlatilaisuuksiin, illanviettoihin ja kokouksiin.

Tunnelmallinen tila soveltuu hyvin myös erilaisten perhe- ja yritysjuhlien viettoon. Pöytäpaikkoja tilassa on noin 50. Kokouksia varten tilasta löytyy tarvittava välineistö, ja rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä on helppo irrottautua arjen rutiineista. Kokous on mukava lopettaa vaikka illalliseen ja jokiuintiin saunan kera.

Meillä majoittuvat asiakkaat voivat tilata ravintolastamme etukäteen aamiaiset sekä sovitusti myös muita aterioita.

Tiedustelut puhelimitse 040 767 5928 tai 040 861 5555, tai sähköpostitse info@nahkurinverstas.fi

Päivitetty: 25.6.2019