Kesätyöpaikat 2019

Etsimme Portaan Nahkurinverstaalle kesätyöntekijöitä kesäksi 2019. Ensisijaisesti haemme tammelalaisia 15-20 -vuotiaita (1999-2004 syntyneitä) nuoria, joiden kesätyöllistämiseen on mahdollista saada tukea Tammelan kunnalta, mutta myös muualla asuvat ja yli 20-vuotiaat voivat hakea tehtäviin. Erityisesti ravintolatyöntekijän tehtävään otamme mielellään vastaan hakemuksia kaikilta matkailu- ja ravintola-alasta kiinnostuneilta tai niistä työkokemusta omaavilta sekä kyseisten alojen opiskelijoilta.

Tarjolla on seuraavanlaisia tehtäviä, joihin palkkaamme yhteensä 3-4 henkilöä:

Matkailuyrityksen kesätyöntekijä

Tehtävä sisältää monipuolisesti erilaisia matkailuyrityksen töitä kuten majoitus- ja ravintolatilojen siivousta, keittiöapulaisen tehtäviä, asiakaspalvelua ja tarjoilua kahvila-ravintolassa, opastusta museossa jne. tilanteen ja jossain määrin myös oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.
Työ soveltuu 15-20 -vuotiaille nuorille ja aikaisempaa työkokemusta ei välttämättä tarvita, mutta toivomme reipasta ja positiivista asennetta eri tehtävien hoitamiseen.
Työaika: 6 h/päivä, 20 työpäivää. Työpäiviä on myös viikonloppuisin.
Palkka: 500 € / 20 työpäivää + MaRaVa:n mukaiset lisät ilta- ja sunnuntaityöstä.
Mahdollisuus tehdä lisäpäiviä 20 päivän jakson jälkeen erikseen sovittavalla tuntipalkalla.

Ravintolatyöntekijä

Työ on pääasiassa ravintolatyötä, joka voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan joko kassa- ja tarjoilutyöhön tai keittiötyöskentelyyn kuten ruuanvalmistukseen ja leivontaan tai niissä avustamiseen.
Tehtävään vaaditaan 18 vuoden ikää. Ravintola-alan opinnot tai työkokemus sekä hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi.
Työaika: Min. 6 h/päivä, 20 työpäivää. Työpäiviä on myös viikonloppuisin.
Palkka: 800 € / 20 työpäivää á 6 h + MaRaVa:n mukaiset lisät ilta- ja sunnuntaityöstä.
Mahdollisuus tehdä lisätunteja ja jatkaa työskentelyä kesän ajan 20 päivän jakson jälkeen erikseen sovittavalla MaRaVa:n mukaisella tuntipalkalla.


Voit hakea tehtäviin täyttämällä allaolevan hakemuslomakkeen tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen info@nahkurinverstas.fi viimeistään 15.3.2019. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella numeroon 040 7675928.

HAKEMUSLOMAKE

Portaan Nahkurinverstaan tietosuojaseloste.

Päivitetty: 18.2.2019