Kesätyöpaikat 2024

Etsimme Portaan Nahkurinverstaalle kesätyöntekijöitä kesäksi 2024. Palkkaamme matkailu- ja ravintolayrityksen eri tehtäviin yhteensä 4-5 henkilöä.

Voit hakea kaikkiin allaoleviin tehtäviin 

klikkaamalla tästä ja täyttämällä HAKULOMAKKEEN tai 

lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen info@nahkurinverstas.fi

(Voit myös käyttää Tammelan kunnan sivuilta löytyvää kesätyöhakemuslomaketta.)

Lähetäthän hakemuksesi 5.4.2024 mennessä.

Keittiötyöntekijä kesäksi

Etsimme Portaan Nahkurinverstaan ravintolaan kesän ajaksi keittiötyöntekijää tai kokkia vaihteleviin ja monipuolisiin työtehtäviin. 

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta keittiössä työskentelystä ja ruoan valmistuksesta, mutta erityisesti arvostamme reipasta ja oma-alotteista asennetta työhön sekä kiinnostusta ravintola-alan tehtäviin. Työ sisältää  aamiaisten, lounasannosten ja juhlaruokien valmistusta ja esivalmistusta. 

Osaamisesi ja kiinnostuksesti mukaan voit mahdollisesti osallistua toisinaan myös salityöskentelyyn.

Tehtävään vaaditaan 18 vuoden ikää sekä hygieniapassi. Anniskelupassi on eduksi.

Työaika:  Heinäkuussa kokopäivätyö, lisäksi mahdollisuus arviolta 20-30 h / viikko tunteihin kesän alusta noin elokuun puoliväliin. Työpäiviä on myös viikonloppuisin, vuorot painottuvat aamu-/päiväajalle, mutta satunnaisesti myös iltatyötä.

Palkka: MaRaVa TES:n mukainen tuntipalkka

 

Matkailuyrityksen kesätyöntekijä

Tähän tehtävään haemme ensisijaisesti 15-20 -vuotiaita nuoria. Mahdollisia työtehtäviä ovat esim. majoitus- ja ravintolatilojen siivous, keittiössä avustaminen, myynti-/tarjoilutyöt ja asiakaspalvelu sekä opastukset museossa. Usein kesätyö sisältää jossain määrin näitä lähes kaikkia, mutta voit hakemuksessasi kertoa, mistä tehtävistä erityisesti olisit kiinnostunut. Aikaisempaa työkokemusta ei välttämättä tarvita, mutta toivomme reipasta ja positiivista asennetta tehtävien hoitamiseen.

Työaika: 6 h/päivä, 20 työpäivää. Työpäiviä on myös viikonloppuisin. Etsimme työntekijöitä kesäkuun alun ja elokuun alun väliselle ajalle.
Palkka: työkokemuksesta riippuen 800-1000 € / 20 työpäivää + MaRaVa:n mukaiset lisät ilta- ja sunnuntaityöstä.
Mahdollisuus tehdä 20 päivän jakson jälkeen lisäpäiviä erikseen sovittavalla tuntipalkalla.

 

Matkailuyrityksen ulkoaluetyöntekijä (kesätyöntekijä)

Myös tähän tehtävään haemme ensisijaisesti 15-20 -vuotiaita nuoria.

Työtehtävät sisältävät ulkoaluetöitä, kuten nurmikon leikkausta ja muita puutarhatöitä sekä mahdollisesti remonteissa avustamista. Aikaisempaa työkokemusta ei välttämättä tarvita, mutta toivomme reipasta ja positiivista asennetta tehtävien hoitamiseen.

Työaika: 6 h/päivä, 20 työpäivää kesäkuu-elokuu välillä. Työt ovat pääsääntöisesti arkipäivinä.
Palkka: 800  € / 20 työpäivää