Kesämenu 2020

Tämän kesän menussamme on tarjolla perinteisten suomalaisten makujen lisäksi aasialaisia ja välimerellisiä vivahteita. Kaikki ruoat kuitenkin valmistetaan omassa keittiössämme mahdollisimman pitkälti kotimaisista raaka-aineista: käytämme vain suomalaista lihaa ja suosimme tuoreita, kotimaisia, sesongin kasviksia.

Useat ruokalajimme nautitaan rennosti kulhosta, ja keittoa lukuunottamatta voit tilata kaikki muut annokset myös mukaan noudettavaksi.

Menu on tilattavissa kesän ajan ke-la klo 11-16 (ravintola auki klo 17 asti).


Kreikkalainen salaatti (L, G*) 9,00
Jääsalaattia, tomaattia, kurkkua, sipulia, salaattijuustoa, oliiveja, oliiviöljy-balsamicokastiketta, talon rapeakuoriset sämpylät
(* gluteenittomat sämpylät saatavilla pyydettäessä)

Savulohikeitto (L, G*) 10,00
Maalahden limppu
(* gluteeniton leipävaihtoehto saatavilla pyydettäessä)

Kesäkulho (L, G) 16,00
Varhaisperunoita, kylmäsavulohta, matjessilliä, sinappisilliä, hovimestarin kastiketta, keitettyä kananmunaa, Makulihan Salarakas-makkaraa, jääsalaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia, salaattijuustoa

Sushi-kulho (L, G) 16,00
Kylmäsavulohta, riisiä, jääsalaattia, kurkkua, porkkanaa, retiisiä, seesaminsiemeniä, soija-inkivääri-sitruunakastiketta, ranskankerma-wasabia

Kanakulho (L, G) 16,00
Kananpojan fileetä, riisiä, vihreitä papuja, kurkkua, kirsikkatomaattia, suolapähkinöitä, thai-basilikaa, lime-soijakastiketta

Porsaan sisäfilettä pippuri-kermakastikkeessa (L, G) 18,00
valkosipuliperunoita, paahdettuja kasviksia, karamellisoitua punasipulia


Jälkiruoaksi:

Brita-kakkua 3,50
Jogurttipannacotta ja marjoja 3,00
Muita leivonnaisia päivän tilanteen mukaan

Päivitetty: 27.6.2020