Kokous- & juhlatila

Kaunis ja tunnelmallinen juhlatila

Portaan Nahkurinverstaan ravintolasali sijaitsee 1880-luvun nahkatehdasrakennuksen toisessa kerroksessa. Entiseen nahkojenkuivatus- ja varastotilaan on tehty vanhan varhaisteollisen rakennuksen henkeä kunnioittaen tunnelmallinen ja toimiva tila, joka soveltuu erittäin hyvin myös juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Tila soveltuu enintään noin 50 hengen tilaisuuksiin ja tarjoaa kauniit puitteet esimerkiksi pienempien perhejuhlien - kuten rippijuhlien, syntymäpäivien ja pienempien häiden - sekä erilaisten yritystilaisuuksien viettoon. Nahkurinverstaan vehreä ja suojaisa piha Turpoonjoen rannassa on myös luonnollisesti juhlavieraidemme käytössä.

Juhlapaikkana Nahkurinverstas toimii tilausravintolaperiaatteella ja tilaisuuksien tarjoilut valmistuvat ravintolan omassa keittiössä. Esimerkkejä tarjoiluista voit katsoa vasemman laidan Juhlamenut-linkistä, ja ottamalla meihin yhteyttä saat myös laajemman listan vaihtoehtoisista ruokalajeista. Myös erilaiset juhlajuomat sisältyvät palveluumme.

Suosittu ohjelmanumero myös juhla-asiakkaidemme keskuudessa on ollut opastettu kierros nahkatehdasmuseoomme. Noin 30-45 minuutin mittainen esittelykierros voidaan järjestää ruokailujen ja muun ohjelman lomaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Halutessanne voimme järjestää juhliinne myös muuta ohjelmaa.

Samassa pihapiirissä on myös majoitustilat, joissa on kaksi 4-6 hengen huoneistoa sekä muutama lisävuodepaikka, joten osalle juhlijoista voimme tarjota myös yösijan. Isommille ryhmille järjestämme tarvittaessa majoituksen lähiseudulta.

Majoitusrakennuksessa sijaitseva puulämmitteinen sauna on aina majoittuvien asiakkaidemme käytössä, mutta toki vuokrattavissa myös juhlavieraiden käyttöön, vaikka majoitukselle ei olisi tarvetta.

Tilavaraukset ja tiedustelut puhelimitse 040 767 5928 tai 040 861 5555, tai sähköpostitse info@nahkurinverstas.fi

Päivitetty: 27.1.2018