Kokous- & juhlatila

Tunnelmallinen kokouspaikka

Portaan Nahkurinverstaalla Tammelassa pääset viettämään kokousta idyllisessä ja mieleenpainuvassa ympäristössä.

Olemme rakentaneet 1800-luvun nahkatehtaan entiseen nahkojenkuivatus- ja varastotilaan kokouspaikan, joka soveltuu sekä lyhyempien että useampipäiväisten kokousten järjestämiseen. Kokoustila on toteutettu mahdollisuuksien mukaan vanhaa museorakennusta kunnioittaen, mutta nykyajan tarpeet huomioon ottaen. Rauhallinen tila, mukavat tuolit sekä toimiva tekniikka auttavat omalta osaltaan asiakkaitamme viihtymään.

Tila soveltuu kokouksen tyypistä ja halutusta pöytäjärjestyksestä riippuen enimmillään noin 40 hengen kokoustilaisuuksiin. Majoittujille pihatalon huoneistot toimivat tarvittaessa myös ryhmätyötiloina.

Kokoustilassa on valkokangas, dataprojektori, wlan ja fläppitaulu. Muita kokousvälineitä on saatavissa erikseen tilattaessa.

Otamme vastaan vain yhden kokousryhmän kerrallaan, joten voimme tarjota yksilöllistä, asiakkaan tarpeiden mukaista palvelua.

Enintään kymmenen hengen pienryhmille voimme tarjota myös majoituksen Nahkurinverstaan pihapiirissä. Isommille ryhmille järjestämme tarvittaessa majoituksen lähiseudulta.

Opastettu kierros kokoustilan yhteydessä sijaitsevaan nahkatehdasmuseoon tarjoaa halutessanne mukavan hengähdystauon kokouksen lomaan, ja toiveidenne mukaisesti voimme järjestää kokouksen yhteyteen myös muuta ohjelmaa ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Myös majoitusrakennuksessa sijaitseva puulämmitteinen sauna on luonnollisesti kokousasiakkaidemme varattavissa,

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse 040 767 5928 tai 040 861 5555, tai sähköpostitse info@nahkurinverstas.fi

Päivitetty: 14.9.2016