Kokous- & juhlatila

Kaunis ja tunnelmallinen juhlatila

Portaan Nahkurinverstaan tunnelmallinen juhlatila on rakennettu 1880-luvun nahkatehdasrakennukseen. Varhaisteollisen rakennuksen entiseen nahkojenkuivatus- ja varastotilaan toteutettu, rakennuksen henkeen sopiva, viihtyisä tila soveltuu hyvin erilaisten juhlien viettoon.

Tila soveltuu enintään noin 50 hengen tilaisuuksiin ja tarjoaa kauniit puitteet esimerkiksi pienempien perhejuhlien ja yritystilaisuuksien viettoon. Nahkurinverstaan vehreä ja suojaisa piha Turpoonjoen rannassa on myös luonnollisesti juhlavieraidemme käytössä.

Samassa pihapiirissä on myös majoitustilat, joissa on kaksi viiden hengen huoneistoa sekä muutama lisävuodepaikka, joten osalle juhlijoista voimme tarjota myös yösijan. Isommille ryhmille järjestämme tarvittaessa majoituksen lähiseudulta.

Majoitusrakennuksessa sijaitseva puulämmitteinen sauna on aina majoittuvien asiakkaidemme käytössä, mutta toki vuokrattavissa myös juhlavieraiden käyttöön, vaikka majoitukselle ei olisi tarvetta.

Suosittu ohjelmanumero myös juhla-asiakkaidemme keskuudessa on ollut opastettu kierros nahkatehdasmuseoomme. Noin 30-60 minuutin mittainen esittelykierros voidaan järjestää ruokailujen ja muun ohjelman lomaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Halutessanne voimme järjestää juhliinne myös muuta ohjelmaa.

Tilavaraukset ja tiedustelut puhelimitse 040 767 5928 tai 040 861 5555, tai sähköpostitse toimisto@nahkurinverstas.fi

Päivitetty: 4.1.2013